Våldets advokater

Hörde denna morgon om misshandeln i Nordmaling där en kvinnlig politiker blivit misshandlad i sitt hem troligen på sitt inblandning i att byskolorna ska läggas ner. Våldets advokater som Reinfeldt kallar dom som tror sig ska kunna få sin vilja igenom genom hot, trakasserier, misshandel och i värsta fall mord.

Typiskt svaga människor som inte kan hävda sig på något annat sätt än att slåss, den här sorten har ingenting inom politiken att göra! Och hur kunde den här individen tro att detta skulle påverka på annat sätt än att den kommer ”åka fast”? För det kommer inte att påverka politiska beslut, dom som är politiker tar ett ansvar i samhället som inte andra är beredda att ta.

Vore intressant att få höra denne förövares förslag till att spara pengar i ett trångt budgetläge, Anordna en boxningsmatch kanske? Det ligger ju på den nivån för den här.

Sen det här med att en man ger sig på en kvinna på det här sättet, för oss normalt skapta med en någorlunda uppfostran är det ju helt ofattbart. Skämmes!

Nu får vi hoppas att det sätts in ordentligt med resurser så den här förövaren åker fast, busar som ger sig på demokratin ska fast!

Tänker på mina kollegor som sitter på månadsmöte ikväll, ingen av dom tyckte det var roligt att stänga ner byskolorna i Vännäs men dom tog ansvaret dom röstats fram att ta. Förbannad blir man

//

 

 

2 kommentarer

  1. jerome

    Glöm inte vad borgarklassen i Sverige har gjort med våld genom historien. Allt ifrån att förhindrat kvinnor från att få rösta till skjuta ihjäl arbetare i Ådalen. Det kallar jag borgerligt våld!

    • Fredrik Jacobsson (inläggsförfattare)

      Ska vi bara titta bakåt eller ska vi anpassa politiken efter idag och det som vi tror händer i morgon?

      Sen är historien pinsam för alla ibland, tur inte NYA Moderaterna har något med den att göra i det sambandet du skriver om.
      Som om jag skulle börja dra upp Stalin, sämsta exemplen är något Vänstersidan hakar upp sig på

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.