CUF????!!!!

En helt annan sak, tänker på alliansvännerna Centerpartiet i länet, vilka tar över när dom som idag är engagerade ger sig? Vars är CUF? Jag ser eller hör då aldrig till någonting från dom i media eller dylikt, ingenting och jag har ändå försökt.

C har en betydande roll i politiken för länet, det vore bedrövligt som bara den om det inte börjar komma till förmågor som matar på underifrån snart! Finns ni så visa er om ni bryr er om landsbygden, är ni mest intresserade över stadslivet så gör ni bara skada om ni visar er.

Finns det en organisation så ge järnet för det ni brinner för och hör av er om ni vill ha en par, tre tips…

Jag har ingen tidning så jag kan ha missat nånting, men det känns som att alla andra vägar annars är torrlagda.

Visa er

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.