Full gas

Torsdagskvällen den 5e tillbringade jag med MUF Västerbotten på Rex i Umeå, härlig kväll med både tal och sång.

Under dagen hade man valt en ny styrelse för moderata studenter i Umeå.

Jag höll ett tal på 5 minuter ungefär där jag försökte samla ihop en bild av mitt politiska arbete som till 95 procent sker i ensamhet och med tankar direkt ur mitt eget huvud och sånt jag får reda på via olika vägar. Sedan framhöll jag betydelsen med sänkt skatt för företagen i inlandet. Samt lantbrukets tuffa tider. Vikten av skogsbrukets konkurrenskraft etc, jag avslutade talet med orden ”full gas”.

Moderata studenter i Umeås nya Ordförande frågade mig varför jag blev moderat den dagen jag valde. Mitt svar löd ungefär så här:

Jag startade eget vid 21 års ålder vid sidan av en heltidsanställning och har sett vad det har för betydelse att inte all vinst går till skatt, att bygga kapital och ta ut lite lön kan vara fullt tillräckligt krävande med ett skattetryck som varit HÖGST I VÄRLDEN. Lägre skatt och en effektivare planering med offentliga finanser det är av stor betydelse för alla i landet. Sen följde jag väll med lite i media och insåg att i varje debatt sympatiserade jag med M. Ganska enkelt val. Sen tror jag på flexibilitet och logiskt tänkande samt slipade individer, släpp lös slipade individer så dom får göra sitt för riket, bästa sättet är låg skatt och eget ansvar.

Vidare arbete blir väll att fila på motioner. Då både i MUF och Moderaterna framåt senvintern och våren. Det kan man följa på den här bloggen då.

I helgen har jag och grannen både varit på finfärd med hans gamla Mercedes 240 Diesel års 74 och varit i stan på julshopping. Vidare har vi fixat och dolat lite med sånt som ska göras innan riktiga vintern. Som sagt, Full gas

2013-11-30 295

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.