Finvere och Vänstern..

Vilken härlig dag det har varit. Solen kom fram och kylan ligger på som en öppning över en. Jag har kört Scania idag och det är sällan så härligt att glida runt i Västerbotten som en sån här kall Januaridag.

Kanondagar, det ska man ha!

Såg lite på Vänstersnarans partistämma i helgen och som jag bloggat tidigare att dom är insnöade i vinster i välfärden och övrig verksamhet det är inget nytt och att ta det som huvudvalfråga det är det dummaste dom gör! Bra att alla krafter och viljor kommer fram en demokratisk väg men man blir ju less på att dom inte hittar några nya vägar. Nästan lustigt egentligen.

Ska man kalla dom för linjens parti? Ingen flexibilitet bara enkelriktade samhällsstrypande snaro fasoner! Dom vill gärna påstå att dom värnar den svaga och det kan ju verka fint men problemet med V är att dom sänker hela Sverige i repens djup.

Vänstern är inget stort hot till valet i höst men problemet ligger i MP som jag ser det, Norrlandsdödarna som vill lägga på en dos stillsamhet på det som byggts upp konstruerat för fart.

Farten ska vi vara rädd om, vi vet alla hur levande kraften får oss att kunna rulla en bit utan ansträngning och vi vet också att man får tvär ta i för att få något att röra på sig. Vi tog i under 1900, låt oss nu rulla ett tag.

Sen socialisternas beslutsamhetsförmåga som man kan likna vid Vänstersnarans förmåga utan toppstyre.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.