Skid SM plus skog idag

Idag har jag varit på Martinsons leverantörsbjudning i Gammliaskogen Umeå där man hade valt ut ett antal leverantörer för att samlas vid deras tält med kaffe och lunch. Trevligt att sällskapa med andra markägare som var där av anledningen att dom är lite mer intresserade som jag förstod det eller nått sånt….???

Roligt att se skillnaden på sista varvet mellan Kalla, Hellner och resten… För det såg ut så av det lilla jag såg.

Sedan fick jag en storskogsägare med till två av mina politiska motioner som jag skrivit ämnat till Muf, M och vem vet kanske  Sveriges riksdag innan slutet. Vi får se hur det blir efter stämorna här i vår.

Sällan jag träffar så många trevliga personer på en dag faktiskt.

Ja det var då en kanondag med intressanta människor

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.