VPKommunistplanen

6 timmars arbetsdag, det är början till vad som är planen för ett teknikskifte i svensk ekonomi om VPK får bestämma! Tänk på det. Om vi ändrar till 6 timmars arbetsdag med bibehållen lön, ja då behöver var och en kämpa mindre för att leva och i och med det blir pengarna mindre värda = inflation.

Sedan rasar vi i konkurrenskraft mot omvärlden för att företagen får inte göra någon vinst, i och med det ska dom som inte kan bedriva företag dvs politikerna bestämma vad som ska göras med det som entreprenörerna idag investerar i det dom kan bäst av alla.

Vid en inflation som inte gör rätt för sig då hamnar den svenska ekonomin i kläm och i och med det tappar vi mot omvärlden och vid ett visst skede står allsmäktige på talarstolen och skriker ut teknikskifte valuta.

Där någonstans är den totala mardrömmen ett faktum i svensk politik och välfärd, kapitalisterna maktlösa när pengarna är noll värda, äganderätt = 0, politisk ledare allsmäktig, fokus på att alla ska ingå i samhällets intressens väg. Dom som jobbar får göra det men dom får betala mer skatt än det är lönt att arbeta. Den som inte vill jobba den kan gå hemma med en ”medborgarlön” på den nya valutan ”dagsleve” som motsvarar 97% mot den som gör rätt för sig.

Detta är en parodi, men om man funderar lite på vad som stås för på vänsterns kant då är det inte så långt bort. Total katastrof.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.