Positivt!!!

Var i helgen ute en kväll i stan, bra tryck var det!
Förut när jag var ute då var dom flesta jag träffade väldigt negativa till mitt politiska engagemang.. Moderatjävel var ett inte allt för ovanligt formulerade av de som hade ”lite mycket innanför västen”.

I lördags hade den trenden verkligen vänt! Istället vill man börja prata och om inte så i alla fall något i stil med ”bra att du engagerar dig” eller ”jag är också moderat” eller något annat positivt!
Utan att jag sagt ett ord…

Tillbaka till det kan jag bara säga att fler som jag borde involvera sig i den mån den kan, ge järnet för det en brinner för.

Det är ju faktiskt så i mitt fall att politiken kommer i 4e hand och fler med intresse skulle säkert kunna ha det åtminstone i 2a.

Sedan blir det en livsstil om man är intresserad, så är det bara. Och socialt är det en tillgång, jag har hittat många nya vänner i m och MUF.

Till den som vill bli medlem eller är nyfiken VÄLKOMMEN

Ikväll blir det gymmet en par timmar, tackar Vännäs kommande kommunalråd GE för introduktionen i fredags, köper årskort ikväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.