Ministerbesök och tidningstabbe

Ikväll har jag kört veckans andra gympass, det blev som vanligt ca 1,45 tim. Det känns helt klart bättre både under passet och efter.. Brukar stå i spegeln och titta en stund efter träningen och jo jag blir faktiskt mer fit. Ikväll hakade jag ihop med en trevlig engelsman som nyflyttat till Vännäs och som trivs mycket bra, roligt få tips och motivation av en stor biff, något att ta med sig.

Jan Nilsson ringde mig ikväll, för er som läser min blogg från utsocknes så är han nr 1 i Vännäs Moderaterna. Han var förgrymmad över att vk skrivit i tidningen att moderaterna i Vännäs velat höja arvodena till politiker i kommunen vilket är fel.
Varför jag nämner detta är givetvis för att det förstås direkt sticker i ögonen på människor överlag när det bör vara känt att Vännäs kommun inte direkt badar i pengar.
Jag själv anser tex att yngre halv oäktingar som jag ”kan komma bli” borde ha mindre än de äldre erfarna storheterna.
Tråkigt när vk skriver halvosanningar får man tycka.

Sedan undrade han om jag kunde avvara lite av min produktiva tid imorgon när vi får besök av arbetsmarknadsministern Elisabeth Svantesson, svaret var nej men jag sa att han skulle nämna att vi har en ”bonnpojk” i det lokala partiet.

Svider en aning att avböja men har man åtaganden så går det före.

Till den som har tid imorgon mitt på dagen, ta dig till Ica Vännäs där kommer de att kampanja, Vännäs Moderaterna och ministern.

Ställ jobbiga frågor till herr Gösta, det gillar han!

Fredrik Jacobsson (m)

En kommentar

  1. Jan Nilsson

    Var en smula upprörd i morse, men inte sen saken reddes ut i förmiddags.
    Hoppas du kan vara med en annan gång.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.