Sänkt invandring och sänkt bistånd = Omänskligt

Morgon till kväll, såna dagar är det nu, till skillnad från många politiska freaks tänker jag inte på Almedalen när jag skriver det, jobb är det som gäller. Skrattar lite åt den här Sjöstedt som vill ha 6 timmars arbetsdag.

Man undrar lätt vars det bär av i höst, som alla andra berörs jag en hel del själv av det valutslag som blir, man kan få lägga om lite prioriteringar om det blir slut på tillväxts politik som blir utslaget.

 

Åkesson höll tal ikväll, först gjorde han narr av Löfven om en massa kladd prat mm och det var ju lite roligt samtidigt som det luktar dubbelmoral. Sedan var det en radda av löften som skulle finansieras av att man ska ta ner invandringen och hjälpa människor där dom är genom SÄNKTA BISTÅND. Sverige är ett av dom rikaste länderna i världen och vi ska inte gå på de här frestelserna om att försöka hålla oss med krås medan andra far illa. Som jag sagt förut, en människa rår inte för var hon är född. Vi ska vara glada att vi är dom som har medlen att hjälpa till och inte behöver fly våra hem pga krig och hunger.

Vi måste göra det vi tror är rätt för alla, sedan har vi en integration som ständigt förfinas och förändras. Människorna måste gå före pengaintresset. Jimmy vill motsatsen, han vill ha stängda gränser.

Sverige måste ta sitt ansvar, liksom andra länder, andra länder gör det kanske inte lika bra idag om man ser till antalet (människor) och det är där vi ska lägga krutet, gå med gott exempel och visa vad vi kan åstadkomma och sedan få andra länder att haka på. För mänsklighetens skull, inte för oss svensk föddas skull. För varje barn som får en chans.

Och världen kommer förändras klimatmässigt, runt ekvatorn blir det allt torrare och det ställer krav på oss som gynnas av en högre värme att ta vårt ansvar i mänsklighetsfrågan.

Med dessa ord är jag ingen självisk tycks vara bättre än någon annan person. Utan en medmänniska. Det är jag stolt över och det bör den som delar mina ord också vara.

Fredrik Jacobsson (m)

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.