Helgen som gick

Har fått klart snickerierna på mitt hus som jag inser att det inte är så litet nu när jag ska täckmåla. Grundmålade med vänner förra helgen och nu är det täckmålningen som är och det är kvadratmetrar helt klart. Men det är roligt se resultatet av arbetet. Byggställningen jag införskaffade är en sak som gjort hela projektet möjligt. Utan vet i tusan hur jag gjort.

I helgen har jag också servat farfars gamla ”BM Buster” och tagit lös lastaren, tjipp tjopp har jag en fyrhjuling med tippvagn. hehe
åkte på Lördagkväll till mina granar med den och det var en höjdare för de hade också en som dock var 3 år nyare, roligt med gamla grejer, det är kvalitet!

Sedan har jag varit i Granö en sväng och tittat till den bygden lite grann och lämnat tillbaka en spikpistol som jag lånat av en vän.

Sedan var jag till Pengsjö i Lördags på Pengsjödagen tror jag det hette, det var centerpartiets tillställning kan man säga och jag träffade några av dem och sedan hälsade jag på släkten på farfars sida som finns där.

Idag tänkte jag åka till stranden för att ta igen lite energi men jag hann bara lägga mig i solen så somnade jag av och när jag vaknade så var det molnigt vilket efter 14 dagar sol kan ses som lite ironiskt egentligen! Ja det gick då lika bra ändå när det var så varmt i luften. Kom på idag att jag inte badat en enda gång i sommar och att det var första strandbesöket, inget bad idag heller, borde kunna klassas in som badkruka (eller aktiv).

Imorgon drar jag iväg med ett plantlass till Lycksele och Björksele sedan dagen efter ska jag upp till Arjeplog och Överkalix.

Känns inte riktigt hundra att ja inte hinner med politiken nu när det är val snart men det får väll lugna sig lite här i Augusti så får jag försöka dra mitt strö till stacken.

En sak jag tänker är det här med varför jag faktiskt valde engagera mig, och då i Moderaterna, det skulle jag inte ha något emot att göra ett tidningsreportage om, vi får se om jag kan fixa det. Tror det skulle kunna ge en del till väljare runt om i länet.

Jajja ha det

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.