Sista skruvarna på Västerbottensgården!

Efter en dag som bland annat tillägnats kampanjande på ICA i Vännäs med M och middag (hämtpizza) hemma hos Jan och Agneta Nilsson i Vännäsby så kom jag hem till en gård där det stod en Chevrolet Blazer V8 Diesel och en Mercedes Compakt 220d -74 samt en Daf (Rem Johan) -74. Så är det ofta här på gården, grannen har roligt med sina bilar. Bra med intressen, det berikar livet som en vän brukar säga.

Kom att tänka på att jag i morgon drar in sista skruvarna i Västerbottensgården efter att ha jobbat morgon till natt 2 veckor i Juli och sedan på sidan av heltidsjobb och mer än det. Riktigt kul när det tagit form och riktigt kul att jag nått mitt mål som av princip varit att fixa det själv. Märker efter att nu ha renoverat en par hus senaste åren att projekteringen är prio 1. Har man allt byggmaterial hemma så man kan mata på i ett kör utan att hålla på åka efter smådetaljer så har man halva jobbet klart.

Tyckte det var dags lägga ut en bild på bloggen. I morgon ska jag göra klart bron, det är det som är kvar och lite målning. Extra kul när jag fyller år i morgon när sista skruvarna kommer på plats, bra 26 års present!!!!!

Det ska löna sig att jobba!

2 kommentarer

    • Fredrik Jacobsson (inläggsförfattare)

      Tackar för det! Ligger många timmar bakom och då känns det än bättre faktiskt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.