Effekten

Sitter i en imponerande hotell lobby för närvarande och är fundersam över hur det kan vara möjligt för ett hotell att erbjuda sämsta tänkbara möjligheter för styrketräning. Nu lyckades jag vrida och vända på maskiner osv så det gick till allt utom framsida, alltså tillbaka till högstadiet och armhävningar.

Tittar på Internet från och till och konstaterar det vi redan visste, nu blir det alla dessa skatter som svenska folket röstat in i dumheter.

Jag är glad att min röst inte var till vänster om C, för då hade jag faktiskt känt det som ett kontraproduktivt eller rent destruktivt beteende.

Landsbygden kommer få det tungt nu.

Sedan att det är verksamheter i Östersjön nu när vi har en miljö- socialist- kommunist regering det känns ju inte heller speciellt övertygande tryggt. (Som svensk).

Mörkläggningen av arbetslöshet osv som är tal om det är ju också ännu ett nytt socialist- kommunist mörkande.

Sedan på kommunal nivå så gick man i Vännäs ut med det man mörkat sedan före valet
– Kommunen i ekonomisk kris efter bristande ekonomisk hushållning.

Oppositionen blir nog verkligt tung för socialist- kommunisterna framöver, det är så enkelt att kritisera slöseriet då vi har hängande hundben att bara hugga i. Det krävs en ärlig och tuff opposition som tänker på landets bästa, har vi det knäcker vi M- S- K.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.