Utöka succén ”rot”!

Rotavdraget får nyttjas på privatbostad och byggnader som sitter ihop med den.

En infart eller en omplanering av en gräsmatta täcks inte in. Ändra det så upprustning av tomt också innefattas så blir det garanterat en positiv effekt.

Sedan blir det inte en kostnad för landet i slutändan när det är en mycket god ”fastighetsstyling” som skulle komma höja standarden på villor runt om i hela landet.

Något för politiker att motionera om?????

Fredrik Jacobsson (m)

2 kommentarer

 1. Företagare

  Utökas ”rot” så utökas även den oseriösa marknaden, finns ingen som helst anledning de senaste 2åren och framåt att ”rot” ska vara kvar.
  Vi är många företag som lagt det där åt sidan. Du ska få se på antalet klagomål när tiden gått ett tag!
  Och varför ska flertalet finansiera ”dina” utbyggnader”
  Du är väl inte kommunist? att andra ska ge dej bidrag!!

  /en som vet fakta och är i branschen.

  • Fredrik Jacobsson (inläggsförfattare)

   Ser inte kopplingen till den oseriösa marknaden, skulle det vara för att det är obegränsat med jobb då eller? Visar ju på att jobb frigörs. Oseriösa företag har väll alltid funnits?
   Själv har jag renoverat två hus senaste 2 åren och har använt rut för struntsummor så det är inte min grej att försöka få till det för egen del.
   Jag gjort om några tomter senaste åren åt andra och alla frågar efter rot. Jag tror helt klart på rot, samhall och andra former av åtgärder som är jobbskapande. Framförallt tror jag det leder till att fler kommer in på arbetsmarknaden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.