Nu är det ideernas tid

När jag renoverade utvändigt i somras så klippte jag av antennkabeln till tvn för att komma in mot väggen, inser såhär i valtider att det var sisådär begåvat, speciellt att skjuta omdragningen på framtiden när annat varit viktigare.

Tittade hursom på SVT play nu ikväll sedan igår kväll och gläds verkligen åt att KD kommit med ett så bra förslag att göra skattelättnader för nyanlända i fem år, något man skulle kunna komma på själv egentligen. Gillar också att Mufs ordförande tog plats i debatten och att det är en kille med skinn på näsan som inte krus nån, ännu mer att han stödde rätt förslag.

Nu ska jag börja fila lite på motioner inför MUF Västerbottens distriktsstämma som går av stapeln den 24 Januari. Utökat rotavdrag så det täcker markjobb på tomten är den första som jag ska skriva. Bra göra en Fredagskväll.

Imorgon ska jag fixa antennkabeln. (Vill inte missa Dorsin).

I 3 dagar så har en människa om dagen påstått att jag sett trött ut, har aldrig hänt förut, konstaterar att det har med min klädsel att göra eller något sånt för jag känner mig som en 25 åring 😉

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.