Ungdomarna får ta vid

Köpte ny smartphone förra veckan och ny dator idag, känns som man inte riktigt följt med i den här utvecklingen men nu börjar det reda upp sig! Är lugn nu när ”överlevnadsprogrammen” är i ordning! Köpte förra laptopen 2008 så det behövdes förnyelse kan man säga!

Efter dagens politiska nyheter är det bara att konstatera att ungdomsförbunden i alliansen måste utveckla sin politik för det som hände idag är en mardröm för oss som faktiskt vill ha en högerpolitik som vill satsa på landet Sverige. Ungdomarna måste våga utveckla politiken som i sin grund är bra efter Reinfeldts jobb men som nu saknar vidare utveckling. Nu har ungdomspartierna tid, det är det enda positiva som jag ser det.

Vad som nu är prio som jag ser det är att leta rätt på framtidens ledare. Det som nu är i allianstoppen var en gång i tiden alternativet till Reinfeldts lag och tyvärr tror jag inte att det finns det som krävs, därför tror jag extravalet uteblev. Vi måste våga förändra oss även i framtiden eftersom det är bäst för landet.

En sak jag tänker är att ungdomsförbunden bör gå sin egen väg kommande fyra år och att det kommer ställa krav på de som sitter i toppen. Våga stå upp för det som växer fram och ta om det behövs en åsiktsglipa med moderpartierna.

Samtidigt bör nog moderpartierna fundera en hel del på vad som faktiskt ligger efter dom. Ungdomarna

Jag tror att fler än jag inom MUF, LUF, CUF och KDU hellre hade sett ett extraval.

Fredrik Jacobsson (m)

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.