Skog och Vännäsgalan

Idag är det en sån där dag när det bara är härligt! Klev upp vid 8 tiden i morse och åkte ut i skogen där Olov och Oscar huserar, konstaterar varje gång jag är ut och tittar hur skickliga gallrare dom är på OP Skog AB. När man får leta för att hitta stickvägarna i skogar man varit runt i sedan många år med engagemang då är det skickligt hugget!!! En otrolig känsla är det att få se slutresultatet av flera års planering. Och sedan att få ha barndomsvänner i maskinerna det är så bra att man kan knappt drömma om det! Olov tog ett vesäntligt steg för en par år sedan och köpte upp några gallringsmaskiner av en som skulle sluta sin bana, känns tryggt att de har hand om gallringen när man är så pass intresserad som man är.

Sedan åkte jag till Vännäs för att delta vid föreläsningar i samband med Vännäsgalan som går av stapeln ikväll, jag var med i fjol också och då var det mycket lyckat, tror det kan bli ännu bättre i år. Det är intressant både som politiker och som företagare att delta vid näringslivsdagen.

Snart blir jag upphämtad av oppositionsrådet och ser fram emot en mycket trevlig kväll tillsammans med alla dessa människor som varje dag arbetar för Vännäs och dess invånares bästa på olika sätt.

Ha en trevlig helg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.