Enbart roligt.

Sitter i kontoret nyss färdig med både 3 motioner för moderaterna i Västerbottens förbundsstämma i april. Motionerna handlar om äganderätt och rot avdrag, sedan har jag och en till medlem i en grannkommun vässat ihop en om avskrivningsvillkor för ekonomibyggnader. Intressanta frågor alla tycker jag och det kan nog bli en intressant debatt. Som moderat anser jag att de ska bifallas.

Sedan har jag gjort om så det blir lätt att hantera pappersmässigt framöver att Gammgården igår fick en till hyresgäst, nu är det bara att trycka enter så kommer fakturorna fram 🙂 Roligt både för kommunen, Gammgården och förmodligen mest för byn att ännu en god skattebetalare flyttar hit från Umeå. (Vi har en god tillväxt i vår lilla by)! Personen i fråga är välkommen! Och med sina 27 år så bör han nog börja ligga i vår medelålder 😉

Håll igång i skogen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.