Mufs ena effekt

I veckan har jag varit iväg på en tradarsväng på södra Sverige. Idag är det husen som det ska inhandlas lite grejer till. Elkablar och låskolvar och lite smått och gott. Kan bara konstatera att det är roligt att ha olika saker att sätta händerna i.

Helgen som gick spenderade jag på Umeås krogar och med Muf Västerbottens årsstämma. Där var det högt i tak och trevligt besök från såväl moderat som muftoppen. Nya kontakter som ska förvaltas och råd goda som själva farmodern. Fick faktiskt in ett av Farmors citat i en ganska väsentlig konversation, mottagaren skrattade och skakade på huvudet på ett bra sätt.

En sak som jag såhär kort tänker på är faktiskt när två tjejer satt vid ett bord på lördag kvällen, jag gick dit och frågade vad dom pratade om och vad de pratade om var vad ett öppet och starkt ungdomsförbund med högt i tak betyder för var medlem som vill vara en del av det.

Deras konstaterande löd ungefär som att vara och en har sitt och när det kommer tillfälle så träffas alla i en gemenskap där alla är ganska lika vilket ger en värme och vänskap som är svår att sätta ord på, -Det känns bra.

På själva stämman fick jag igenom en motion och lyckades jämka en.
Den jag fick igenom handlade om storleken på lägenheter som innefattas av förenklat bygglov. Mycket bra motion som ligger i tiden, kanske lite före.
Resonemanget är medskickat till såväl moderat som muftoppen. – Då får man känna sig nöjd

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.