Regeringen – Alltid ett steg efter.

Det är oroande att hela tiden regeringen varit ett steg efter utvecklingen hela tiden, i hela Sverige har det varit så under en tid och det verkar inte bli till det bättre. Många hävdar att det är enkelt att säga hur någon ska göra när den själv inte har något ansvar men det stämmer liksom inte med den Svenska politiken för där är det så mycket OPM som det kan bli (”others peoples money”) så det är som tillbaka på våga området ändå.

Ett stort problem är att Svenska politiker hela tiden ligger steget efter och det måste bli skillnad på det. Som det nu är så gör man i styrande organ hela tiden lite för lite vilket hela tiden leder till missväxt eller vad man vill kalla det. Samtidigt ska ju inte politikerna försöka styra för det har de bevisat att de inte klarar av, gång på gång. När det är kris så börjar man agera, – Den Svenska sinuskurvan!

Fundera istället i termerna att ligga steget före, det är väldigt mycket mer effektivt med rätt tillvägagångssätt.

Och OPM borde ju samtidigt innebära att en regering vågar.

Dröm er bort, tänk er ett steg före, inte efter! Då skulle vi slippa de här kriserna!

Hur kommer vi dit?

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.