Avhysning måste gå att genomföra

Jag blir förbannad när jag läser om markägare som fått illegala bosättningar på sin mark där polisen och kronofogden står mer eller mindre oförmögna att göra sitt jobb pga dåliga spelregler från politiskt håll!

Hur lång tid ska det behöva ta innan detta åtgärdas. Allemansrätten säger ett dygn sedan ska en markägare kunna få hjälp med avhysning och det ska inte behövas namn och personnummer samt avgift för var och en.
Det ska åligga polisen efter en polisanmälan något annat har jag svårt att se att fungera.

Miljöpartisterna och vänstern vill förmodligen ha ett än jävligare system för markägaren det kan du ge dig på.

Det är sjukt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.