Snälla tänk innan ni planerar skatt 

Jag blir något så oerhört kritisk till hur regeringen tillsätter utredning (tex km skatt) och vid en intervju med utredaren i samband med att stora delar av utredningen presenteras så visar det sig att utredaren endast utreder hur skatten ser ut. När utredaren utreder så tas ingen som helst hänsyn till ”hur” skatten kommer att slå, för det gör en skatt, den förändrar förutsättningar för den som berörs av den och sedan inte sällan eller kanske mer som regel i flera steg.

Det är sjukt att göra en så omfattande plan där kameror i hundratal och km räknar utrustning för miljarder i sin tur ska finansieras av en skatt som slår så hårt på både export, bidrar till deflation, och privata och statliga skogsföretag och industrier utan att ta hänsyn till just det, att skatten slår. 

Det måste ju vara tråkigt att vara socialdemokrat, att ständigt försöka motarbeta företag. Det är nästan en bedrift (Att orka) 

Fredrik Jacobsson (c)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.