Demokratin ska vi inte (ta oss ifrån)!

Sverigedemokraterna fick i riksdagsvalet 2014  12,9% av rösterna. 

Det är ju så i Sverige att vi har så tur att vi alla får lägga vår röst på vad vi vill och vi är heller inte tvungna att göra det. Alla har möjlighet att om man vill engagera sig politiskt i vilket parti man vill. Kvinnor har rösträtt, det som hindrar en individ att rösta är åldern. Det är en bra demokrati. 

Sveriges migrationspolitik har under många år varit generös gentemot människor som tvingats från sina hemländer, det har större delen av folket trott på och röstat för. 

Under senare år har delar av folket ändrat inställning till huruvida vi ska ha den politiken i fortsättningen, jag personligen står för en väl fungerande integration (vilken begränsar migrationen) men det ska inte bortses ifrån att jag absolut är för att vi ska ha en hög ambition när det gäller både migration och integration, det är om det fungerar det bästa. 

När en del av svenska folket röstat på ett parti som har en helt annan grundsyn på både migration och integration än jag har så innebär det då också i en demokrati att deras 12,9% gäller fram till nästa val. 

Att inte låta den delen av svenska folkets företrädare få hålla möte i en lokal som ligger intill ett museum de förvisso vill lägga ner (liksom några andra partier) är helt fel ur demokratisk synpunkt.

Jag tycker det blir oerhört pinsamt när vänstern i Umeå tar till så oerhört meningslösa metoder som de som skedde igår torsdag. 

Som centerpartist har jag väldigt svårt för både Sverigedemokraternas och vänsterpartiets sätt att ses på saker och jag vet att de i mycket har det om vårt också. 

Jag tänker på när jag var i väven på ett evenemang som LRF hade arrangerat, hur hade det sett ut om Naturskyddsföreningen hade haft en liknande aktion då. 

Det hade inte sett bra ut och det gjorde det inte igår heller. 

Pinsamt av vänstern, från c kan jag säga att vi kommer inte sjunka ens i närheten av lika lågt som er.

Skäms 

Fredrik Jacobsson (c)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.