Antivaxxare!

Alla som inte kräver att läkemedelsbolagen ska skänka Covidvaccin till alla världens invånare är antivaxxare. Vilket utgör störst risk för den globala folkhälsan, människor som inte vill vaccinera sig av olika skäl eller läkemedelsbolagen och oligarker som Bill Gates som vägrar dela med sig av vaccinerna till alla människor i världen?

De stora läkemedelsbolagen fick stora statliga stöd för att komma igång med vaccinframställning men nu vill de själva inte dela med sig utan maximera sina vinster med effekten att miljontals människor lider och dör.

Så samtidigt som diskussionerna går höga om människor i de rika länderna som vägrar vaccinera sig ska tvingas och hur, så står massvis av människor i stora delar av världen utan hjälp p.g.a. girighet.

Så de största och värsta antivaxxarna är de företag och politiker som vägrar att dela med sig av vaccinen kostnadsfritt till alla människor i hela världen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.