vandring genom västerbotten med hundar o vagn

Se varje dag som en ny utmaning

Hundarna ville inte ur vattnet……….

2013-07-25
kl.12.10
Gick ner en stund mot järnvägsbron vid Vojmån, å där badades det, Nea ville inte ur vattnet, Ronja därimot nöjde sej med att bara doppa sej,Nea där var det fullt ös i vattnet, men hon har inte riktigt förstått ännu hur man simmar, frambenen går med en hiskerlig fart, men det kommer.
Kenneth med Johan har nu åkt till Vilhelmina för att handla, och jag fick dem att handla lite åt mej också. Ja ska försöka hålla ställningarna, på campingen. Ska inn på mail-sidan o se om det kommit nått där………
Till Peter-Halmstad….. trevligt att du är inne o tittar ibland, hoppas du trivs med Göteborg över sommaren.
Till Joakim, om du läser detta, hör av dej när du är framme i Norge……. bra

2 kommentarer

  1. Joakim Olsson

    Står och väntar på färjan i strålande sol i vackra Nord Norge, saknar Vojmån o den goda gemenskapen. Hälsa dom alla och ha det bäst 😉

    Mvh Joakim

  2. Anette Nyman

    Hej Tommy!
    Det var en trevlig och intressant pratstund vi hade i Vojmån-du berikade vårt liv med ditt. Det är fantastiskt kul och intressant med nya möten.
    Nu har vi kommit fram till Tärnaby och installerat och ställt upp klart, resan gick som smort. Vi har även kollat upp vad du kommer att ha framför dig när du startar din vandring mot Storuman. Den första biten är sprutat oljegrus, lite grövre att gå på så att säga men sedan blir det vanlig asfalt.
    Ta hand om dig och alla tio fötterna.
    Anette och Erik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.