vandring genom västerbotten med hundar o vagn

Se varje dag som en ny utmaning

Ännu en dag där vädret är på min sida…………..

2013-07-26
kl.08.39
Ja…. då har vi fredag, snart har ännu en vecka gått, o närmare rip-jakten kommer vi. Var uppe med tuppen i morsse, jag flidde ur allt ur tältet o gjorde en riktig städning. De går att stöka till även i ett tält. Har hunnit med att gå en lite längre promenad med flickorna, redan tidigt på morronen är det mycket trafik på 45:an. Nu på förmiddagen så åker Kenneth o jag med flickorna upp till en bror till honom vid Vojmsjön ner mot dammen, ska åka o titta på en fin husbåt (enl. Kenneth)
spännande att se denna skapelse, blir väl lite foton att ta med o ( så småning om sätta in). *L*…. det är lite svårt att med detta modem få in fotona, det tar sån tid, med den kapasitet som stickan har, men som ja sagt tidigare……. det kommer.
Var in nu på morronen, o tittade lite i kristall-kullan om kommande väder o den säger…. inget vidare från nästa vecka, men fort kan det ändra sej…. nu har man ju blivit så bortskämd med denna veckas nydliga väder.
John fiske-killen från Malmö har ej vaknat ännu, så ingen rapport om hur det gick under natten, men jag känner på mej att han haft turen på sin sida. Nu finns det en del fisk i frysen som vi ska halstra o grilla i morron afton, mmmmm vad gott.
Kom en Österikare i går afton som såg sleten ut, startade från Nordkap för 16 dagar sedan och meningen är att han ska ta sej hem hela vägen på cykel. Frågade om hur mycket allt inkl. cykel vägde, o uppskattnings vis ca. 50 kg, cycklar han omkring med, tufft i backarna… han tillrygga lägger ca. 10 till 15 mil om dan. Han var också uppe tidigt o vid 06.30 trampade han vidare.
Nu ska ja gå in o se om Joakim skrivit om sin bil-resa upp till nord-norge. Vi hörs efter trippen till Vojmsjön o husbåten, hundarna ska få sej en riktig spring-tur sammtidigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.