vandring genom västerbotten med hundar o vagn

Se varje dag som en ny utmaning

Ja ni mina läsare, orkar ni med en otrolig händelse igen…..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2013-07-26
kl19.27
Vad ska detta sluta i.????????????
På eftermiddagen ska jag ta mina hundar o gå en promenad efter 45:an, Nea drar ner mot några bord vid älven, sädersälor som hon intresserar sej för…….. när vi precis ska gå vidare, ser jag nått konstigt ligga vid ett bord, går fram o vad finner jag, jo en Iphone av senaste modell, men oj tänker ja, glömmt, hur göra nu !!!!!!!
Telefonen ej spärrad med nån kod, går in o ser att det går att ringa på den, Finner samtidigt, två kort, varav ett Visa med hela numret o kod. Försöker att få kontakt, ringer det första nummret som ploppar upp, hamnar hos en Gullan i Östersund, hon försöker att få kontakt med de människorna, batteriet var på upphällningen, så jag uppgav mitt tel. nr. Efter ett tag ringer Anders Ek – Ö-sund, som jag redan kopplat till en person som jag vet att jag har träffat vid ett flertal tillfällen, kan det vara han …. tänker jag.????????????
Personerna i fråga var alltså på väg hem till Ö-sund hade kommit 3 mil nedanför Vilhelmina när Anders ringer, Vi kommer säger han, nån timme senare dyker de upp, memorerar att när jag precis hittar telefonen, så åker det iväg en Citroen, från parkeringen, När denne bil dyker upp på campingen sitter det klock-rent i skallen, ja de var ju denna bil o personer som knöts samman med telefonen.
De kommer fram, o vet ni, att i mina tankar om Anders Ek, så stämmer allt in, jag HAR JU träffat denne man förut. Min en svåger som varit slöjd-lärare o två andra bekanta var alla tre slöjd-lärare, Och vem var deras chef, jo Anders Ek.. Vi har alltså bl.a. träffats och firat ihop på min svågers 50-års kalas, i Brånan… Åsarna…. för 23 år sedan. Och inte nog med detta, Anders kommer från Jokkmokk, och där har vi gemensamma bekanta i form av mitt tidigare förhållande från Kiruna o att hennes mamma kommer från Kvikkjokk. Vi pratar om Thore , Martin, och Knäcken. Bröder som var bosatta i Jokkmokk. Och Knäcken ” alltså ett smeknamn” som jag så sent som förra året träffade under min vandring från Norrbotten ner till Umeå.
Vad säger man om detta, man får rysningar igen på armarna när detta händer………………..
Och som jag skrev tidigare, ÄNNU ÄR INTE VANDRINGEN ÖVER, VAD SKA KOMMA HÄRNÄST, ?????????????
Snart vågar man inte tänka tanken.
Nu måste jag försöka att ta igen mej en smula, maten väntar, det blir Nystekt Harr med mina camping-värdar och John som tagit upp mästadels av fisken,
BLIR EN FIN AVSLUTNING PÅ DENNA DAG, MÅSTE NOG SKYNDA MEJ TILL TÄLTET SÅ DET INTE HINNER HÄNDA MER IDAG, Det kommer ju en dag även i morron.
Ha det så gott, var ni er befinner er alla

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.