vandring genom västerbotten med hundar o vagn

Se varje dag som en ny utmaning

Ja fort ska de gå, ibland………..

2013-07-27
kl.13.19
Ja smärtan kan komma fort ibland, skulle som jag gjort många gånger ner till älven för att hundarna skulle få bada. Likt denna gång, men har man proggresiva glasögon måste man komma ihåg att flyta blicken hela tiden för att få skärpan, men dock inte denna gång, brant med mycket sten, föll handlöst, ordentliga jack runt knäskålen, men jag slog i huvudet i en sten, bara jag inte börjar att må illa för då har jag erhållit en hjärnskakning, må vara uppmärksam nu en stund. Känns ganska så stelt, men detta överlevs, än tror jag att gammel-gubben överlever, otroligt, då jag låg där , han se hela stjärn-himlen dra förbi, (lilla, stora Karlavagnen, polstjärnan,) ja alla de små prickar ute i rymden, hur hundarna reagerar, de förstod nog vad som hänt, kom fram o slickade hela feiset båda två, ville måna om husse,” vilka kompisar ” tack mina små flickor. Tycker jag har vilat hela denna vecka, men nu drar jag ner ett snäpp ytterligare. Det börjar att sträva redan. Vilken tur man har fotöljen med och bordet, nu skulle bara chang varit här så man fått lite uppassning. *L*……….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.