vandring genom västerbotten med hundar o vagn

Se varje dag som en ny utmaning

Det sista bogg-inlägget från Vojmån

2013.07.29
kl.14.12
Detta blir det sista skrivandet vid vojmån älv. Ljusare på himmlen, inget regn, allt packat ska bara ta bort hjulen o skacklarna från vagnen, inför tåg-resan, förra gången var allt intakt, men var med vissa problem som den kom ombord, Känns som sagt lite vemodigt att lämna denna fina plats, men det finns ju kvar, att återvända till…. senare. Går in gång på gång för att titta på uppdateringar om väder, men vad göra åt detta, ingenting, aceptera är ordet, Man kan vandra vidare med denna vecka i bargaget, rätt länge nu.
Just nu är det rätt fridfullt, här har många gäster dragit vidare…. så kanske idag… ikväll får Kenneth och Rita ta det lite lugnare, syns att de jobbat hårt ett tag nu.
Hundarna har förstått att nu bär det iväg igen, de är på hugget. Nea ska få använda sina nya skor när vi kommer av tåget…. spännande att se hur hon reagerar för dessa nya…. Ser ut som vanliga skor med en riktig Vibram sula, de andra är totalt utslita. Ronja får vänta på sina skor nån dag till.
Hoppas att ni har det bra …. alla…. vart i sverige ni än befinner er, vi hörs från vägen, någon annan stanns.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.