vandring genom västerbotten med hundar o vagn

Se varje dag som en ny utmaning

Regnet trillar ner med fart just nu

2013-07-29
kl.10.42
Ja så var regnet här igen, men förhoppningsvis så lättar det vid lunch, jag river tältet och drar vidare med inlandsbanan från vojmån vid 16-tiden, tar mej ner till Östersund och stannar där nån dag, ska se om det finns några bekanta hemma i stan som man kan surra med.
Såg att Östersund skulle få ett strålande väder idag på upp till 25 grader, så det blir fram med tältet vid jamtli när vi kommer fram i kväll vid 21-tiden.
Hundarna ville inte ut i morsse när de såg att det regnade, men …. vaaa…. de bara måste, ”har ju ingen toalett i tältet”, Sitter här nu med Kenneth o har ett avskeds-prat, men livet går vidare, har varit en fantastisk vecka här vid Vojmån, Vi har varit och hämtat hundmat och nya dojjor till hundarna på morron, så nu är vi laddade igen.
Många turister drar vidare idag, när det bara regnar, men ja tror de får åka en bit om de ska se solen, förmodligen det säkraste är att åka en bit söder över.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.