vandring genom västerbotten med hundar o vagn

Se varje dag som en ny utmaning

Återuppstigen, med en något…………

2013-07-31
kl.09.09
Genomblöt gräsmatta, det har regnat ordentligt i natt, har kommit bara under natten 25 m/m, men fortfarande inget blött i tältet. Var lite konstigt att befinna sej inomhus under går-kvällen, med lite tv-tittande, hundarna som inte varit inomhus på en hel månad, men de tyckte det var för underbart,. ……
Ska riva tältet om en stund, åter börja att packa in i vagnen, för senare avfärd nån gång mitt på dan. Ska bara invänta Petter o Maria, se om vi inte kan råkes om så bara en liten stund, så nea o kalla kan bussa lite uppe vid ÖSK.
Mina före detta grannar, Gunder o Ellen……. ett mycket tack till er för den värme ni gav mej med detta återseende,
Lika så till Olle o Gunnel, tack , tack, alltid lika possitiva, varm-hjärtade människor. Ha de så gott, vi kanske råkes nästa år , man vet aldrig med mej …….. kan bara dyka upp utan förvarning. ( Kanske roligast så )
Nej, …. nu åter till packningen, när solen vår, lyser så gott mot moder jord

ha de

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.