vandring genom västerbotten med hundar o vagn

Se varje dag som en ny utmaning

Är man i Tropikerna….. eller…….

2013-08-05
kl.08.02
Man kan undra!!!. för värmen den fortsätter och som det verkar på smhi så blir det så här åt minståne till och med onsdag. Det är ju härligt med riktig sommar, men….
inte det optimala när man vill vandra. märker att när flickorna ligger still på dagen i denna värme så är de inte särskilt road av att vandra på kvällen-natten. De är helt enkelt tagen av dagens värme. Men det ogillas ju inte direkt, men man kommer som sagt inte frammåt. Har ju tänkt vara ute till omkring 20 augusti.
Ringde till Vojmån i går och där var allt bara bra, de hade mycket fiskare.. förstås.. men även fortsatt bra med campers. Mycket svenskar som jag trodde hade slut på semester, men inte. Nu är det ju en del äldre som fortsatt är på rullande hjul.
Nu ska jag hjälpa Maria på gården att utfodra djuren utanför Ladugården med vatten, kraft-foder och hö…….. vi hörs

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.