vandring genom västerbotten med hundar o vagn

Se varje dag som en ny utmaning

Ja….. nog är det melodin att vandra på kvällen,

2013-08-05
kl.20.13
Svalt hundarna flåsar inte, de har badat tre gånger på vägen till Krångede Kraft-station där jag befinner mej just nu, har tagit en paus, ätit lite grann, hundarna också, t.o.m. russin åt dessa flickor. Nea hon ligger på bordet bredvid mej, Ronja tittandes ut över Indalsälven ner mot kraft-station.
Lite råhet känns i luften, men bara lättare att gå, och mycket syre i luften för flickorna, sitter en stund till sedan vidare mot Hammarstrand får se hur långt vi vandrar i kväll. Har tagit fina foton i mot ljus över älven, kan nog bli bra.
Nu packar jag ihop och så vilar vi en stund till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.