Lördag hela veckan

LovisaVilket fint arrangemang! Jag pratar om kreativitetsmässan som ordnats av några eldsjälar i vår personaförening Sporren. Många utställare, bord och väggar fyllda med bilder, konst samt massor med spännande hantverksföremål. Kul att se ’andra sidor’ hos folk än bara jobbaspekten. Det finns uppenbarligen många duktiga och kreativa anställda i Umeå kommun.

Från scenen bjöds på musik, dans, poesi, kampsport och sagor coh man kunde prova på olika tekniker att få utlopp för kreativitet. Jag hann tyvärr inte se och prova på allt jag hade tänkt, men handlade lite fina små presenter och ett fint halssmycke till mej själv och umgicks med Annika Lovisa o Anngerd.

Tack snälla Lovisa för att du fotade både mej och den odräglige Birger under våra uppträdanden och för de övriga fina bilderna du tog. Njuter här och nu över friheten att inte ha något mer inbokat denna helg – förutom kvällens planerade pub-besök med Annika o co. Det blir en stilla lunk med städ tvätt och kanske en god bok.

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. robban

    Får nöja mig med att njuta av n`Birger på distans den här gången. Att det skulle bli lyckat hyste jag aldrig nåt tvivel om.
    Har återigen fått njuta av en kanionfin dag här i fjälls, spegelblank sjö, klart i luften, snö på fjällen med en 100%-ig spegelbild i vattnet. Isen har börjat lägga i vikarna nu. Kanske hinner klart skotergraget i morron innan det bär hemåt igen, för en tuch.down för att sen vara borta hela veckan igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.