Systerte – avstånd är bara ett ord.

Hasar mej stapplande upp ur alvedonruset för att borsta tänderna. Kastar ett getöga i spegeln och blir riktigt rädd. Hallowentjuvstart för min del. And It´s natural!!! Ställer frågan ’bus eller godis’ till min egen spegelbild och bestämmer mej för godis, vilket närmare bestämt innebär en kopp systerte med honung till Rinexintabletten.

Systerteet fick vi av storasyster Eivor som inför Ellens avresa till NY gav oss varsin påse gott lösviktste. Vi kom överens om att varje gång man tog en kopp, skulle sända varandra en tanke och påminnas om att avstånd bara är ett ord. Extra skönt att tänka på när man själv är lite skruttig och nu när vår lilla mamma är sjuk.

Jag vill utöka systertetanken till mina övriga nära och kära så här i höstrusket, och även till dej som läser. Koka en kopp, luta dej tillbaka och sänd en tanke till någon som du har kär, eller någon som du vet har det tufft just nu. Passa på att stanna upp och minnas, tider, människor – både de som finns men också de som lämnat oss.

 

3 kommentarer

  1. Sonia, född Hedman

    I avsaknad av äkta systerte sitter jag här med en Liptons tepåse, det får duga. Systerkänslan är dock lika äkta, oavsett tesort.

    Gunnel, jag kan aldrig nog tacka dig för att du åkte hem till mamma i tisdags. Det är tack vare dig som vi fortfarande kan räkna in henne bland ”de som finns”.

    Krya-på-dig-kramar från Soniasyster

    PS. Du är alltid vacker, ingen går på att du skulle se förfärlig ut, inte ens när du är sjuk!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.