Fröken Fleggmans Mustasch – nån som har den?

Sitter och njuter av några klipp från min favorit Fröken Fleggmans Mustasch. Där är såväl Hasse, Tage Gösta Ekman,Lena Nyman som pianisten Svensson på plats i en helt galen, genial och mycket underhållande historia. Jag har sökt efter den i åratal på vhs eller dvd med ljus och lykta utan resultat. Nu undrar jag om någon som läser detta har den eller vet något om vart man kan få tag i den. Se och njut!

http://heavypatience.wordpress.com/2008/03/21/froken-fleggmans-mustasch/

6 kommentarer

  1. Sonia, född Hedman

    Hej Gunnel, min vän herr hotmale som kommer att börja läsa din blogg i nästa vecka vet och kan det mesta i musikväg. Jag ska vidarebefordra denna fråga till honom på stört.

    Kram

  2. Herr H

    Oj, vilken press man fick på sej plötsligt. ”Vet och kan det mesta i musikväg…” Jo, jag tackar jag! Men jag ska göra mitt bästa för att hitta Fröken Fleggmans mustasch. Om jag lyckas så kommer den som en julklapp via So9.
    Vilken härlig blogg! Jag följer den numera varje dag. Blir det en bok så småningom (hoppas!) kommer jag att armbåga mej fram bland de 10 000 andra i bokhandelskön…

  3. So9

    Heej Herr H, att du hittat hit, va kul! Ja hade jag inte rätt (som vanligt….) så säg?! Jag började just undra om du gått upp i rök, tackolov att du är väl(bi)behållen. P&K

  4. Fredrik Börjeson

    Om ni tål repliker som: Nu skall jag gå och tvätta snoppen och ta på mig ridbyxorna!

    Då skall ni köpa Hasse & Tages CD box med deras samlade revyer (13cd) som bonus får man då en DVD
    på denna finnes Fröken Fleggmans Mustasch !!

    Problemet löst!!!!!

    Ha ett underbart liv

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.