No comments!!!

Får höra att det inte går att kommentera idag. Stämmer det. Hur funkar den funktionen hos er andra idag?

4 kommentarer

  1. Göran Levander

    Jag kan bara konstatera att många sanna ord skrivits i analysen av kärlekens outgrundliga vägar.
    Vi människor har en förmåga att glömma bort hur viktigt det är att ”jobba på relationen” ,att se och känna kärlek i relationer som varat ett tag. Man ska också komma ihåg att inte överarbeta sin törst för uppmärksamhet så att man nöter ut sitt kapital.

  2. G&R

    Hej Göran!
    Kul att se dej här. Tänker än med värme på den trevliga valborgshelgen i ert sällskap. Vi gör gärna om det! Önskar er en fin nyårshelg, och ett riktigt Gott Nytt År, från ett stormigt Gauto! Hälsa Anneli så gott

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.