Two and the city

Ja – jag och R då förstås, som ska göra en supersnabb stadstur. Han med lastad släpvagn med svetsar och annat otyg. Jag med storbörsen och shoppinglista inför kvällens "främmen" min kära vän Elisabeth och hennes Rolf. Vad ska man bjuda den där lilla suveräna matlagningsmänniskan på? Alla mina bästa recept har jag ju fått av henne.

Julen är härmed bortstökad och det ser lite trist ut i frånvaro av all mysbelysning. Ute får slingorna sitta kvar en vecka till….eller två. Det blir att köpa vårtulipaner idag. Färgglada och ystra. Äkta Obbolatulipaner – ty de äro ju oslagbara till sin hållbarhet och skönhet. Dessutom lokala, vilket väl är helt på rätt spår i miljötänket…eller??
CU

Etiketter: ,

5 kommentarer

 1. Sonia

  Tulipaner är jättegoda, så frampå småtimmarna när ni blir sugna på lite snacks så…. En gång för ca 20 år sen åt grannen Anneli och jag upp hennes tulpaner som hon fått av sin pappa. Nu bar det sig inte bättre än att han ringde och skulle komma på besök dagen efter, så det blev till att ila till Konsum och köpa en ny bukett. Smakar det så kostar det…

 2. ellen forsberg

  Men Gunnel, ingen gör så god mat med vacker dukning som du!!!
  Nu är det dags att du tror på detta själv också!

  Kram från NY

 3. Gunnel

  Flower Power

  Är det det man får av tulpansnacks. R äter det som står framme. Det kanske blir rester på någon gammal amaryllis här idag. har lite idetorka inför middagsmaten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.