Bloggande

Dagens reportage i pappers-vk om bloggare där jag var med, kanske har gett en och annan ny läsare för dagen. Välkommen isåfall hit säger jag till dig som är här för första gången. Hoppas att du ska finna nöje i det som skrivs. Det kan förekomma ganska tvära kast mellan spontanitet och eftertanke, mellan trist och trevligt och mellan skämt och allvar. Precis som i själva livet så bjuds det lite av varje. Ge dig gärna till känna i kommentarfältet, det är något som uppskattas av både mig och mina bloggarkamrater.

9 kommentarer

 1. Ann-Kathrin

  Nu har vi äntligen fått ordning på internet som varit borta en vecka, så en av dina trogna läsare är tillbaka. Kul att se dig i tidningen (igen).

 2. Gunnel

  …och tänk så pass ofta några få av de dagliga ca 400 läsarna ägnat så mycket tid åt att läsa och dessutom avsätta dyrbar tid till att kommentera detta strunt som ändå inte tillför dem något utom ännu en anledning att få reta upp sig:))

 3. Sonia

  Hej Isak! Vart hittar jag din/dina bloggar? Skulle vara intressant att läsa ett allvarligt inslag efter alla dessa struntbloggar.

  Då jag inte är säker på att du förstår dig på skämt, är det bäst jag talar om att jag bara skojar, jag bara ÄLSKAR Gunnels bloggar, och om du följt hennes blogg från start så borde även du veta att hon minsann skriver om allvarliga saker också, och inte bara om bloggare som klonar sig……..
  Trist att behöva läsa dina negativa inslag här, i den annars så trivsamma miljön.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.