Intet är som väntans tider

Arlanda utrikes och det börjar närma sig avgång. En mysig eftermiddag hos Daniel och Britta i Ulriksdal var en utmärkt stämningshöjare inför resan. Nu väntar en lång flygresa och vi är rätt trötta redan både Alex och jag, så det blir nog till att sova. Mellan tupplurarna ska jag dyka ned i VK-krysset eller lyssna på bra musik. Misstänker att min spökskrivare R kommer att ge sig tillkänna och reserverar mig för eventuella misskrediterande bilder av undertecknad. Kram till dej vännen R och varma hälsningar till alla mina vänner, både er som jag träffat öga mot öga er som jag ännu inte träffat. De närmaste dagarna kommer troligen att bli en slags bloggresedagbok från oss i Phuket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.