Tillbaka i verkligheten

Nu tillbaka i hemmets vrå, i sköna fåtöljen. Båda är vi lite skabbiga och i behov av en uppfräschande kvällsdusch innan sängen, men för övrigt i ganska gott skick. R har sträckt ett muskelfäste på framsidan av bröstkorgen i samband med skotermekning så nu blir det thailändskt liniment inknådat av syster Gunnel.

För min del har huvudet inte riktigt hängt med senaste veckan. Jag spekulerar kring om det kan ha varit en viss hjärnpåverkan av bältrosen då utslagen gick ända upp på kinden och halsen. I varje fall tror jag att medicinen påverkat min tankeförmåga. Seg, segare segast är en passande beskrivning och jag har inte lyckats färdigställa och få iväg de viktiga jobbdokument som jag filat på hela veckan förräns idag, då jag avstod fisketuren för att kunna skriva. Roger och Tommy fick några riktigt fina rödingar idag och det sved en aning att ha missat ett fint fiskafänge.

Sammantaget är jag nöjd med en trevlig och härlig fjällhelg. Synd bara att tiden går så fort!

Etiketter: , , ,

6 kommentarer

 1. Gunnel

  Sesådärja! Världens medelpunkt finns i mångas tankar. Jag tänkte förresten på dikterna du tidigare berättat om som din far skrivit om dessa fjälltrakter när jag satt där och såg landskapet susa fram. Om du hittar dom så skulle jag verkligen uppskatta att läsa dem.

 2. Berith

  folsyraär bra när man har bältros enligt min kunniga svägerska. min man fick bältros och folsyra när han låg på NUS. den lär påverka smärtorna. finns på apoteket och kostade barra 40:- sist jag köpte den.

 3. Jan N

  Kan ordnas, du kan få låna diktsamlingarna. De finns inte överallt. *s*
  Träffade förresten vår gemensamma bekant på medborgarhuset i Vännäs idag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.