Glasklart

Fann mig själv stående vid frysdisken på Kvantum och lite ambivalent betrakta de frysta kycklingpaketen. Vilket skulle jag ta nu i dessa dagar när det verkar dyka upp glasbitar både här och där? Lite inspirerad efter Thailandsresan håller jag på att förbereda påskmenyn och inhandlade både skinka kött och kyckling till smarriga färdigrätter att sedan ta med till Gauto. För en sekund höll jag även på att köpa glasnudlar! att använda i kycklingrätten, men var inte riktigt inne på glastanken fullt ut.

I år blir vi bara 10 personer till påsk om inte Daniel och Britta ändrar sig i sista minuten förstås. Bella är nu på Cypern som reseledare och kommer inte heller. Vi som åker är Roberts son sonhustru deras 3 barn, samt min Sandra och hennes Christian, Alexander och så vi gammfolke förstås. Det blir en del mat som skall förberedas. Vi får försöka dela lite på jobbet och se till att det praktiska funkar. Hoppas det blir lika soligt och fint som förra påsken!

2 kommentarer

 1. Annika Sundberg

  Hej Gunnel.
  Jag planerar också maten inför påsken…vi ska vara hemma över påsk, min lillasyrra från Danmark kommer hem nu till helgen och då blir det att umgås in till småtimmarna…hihi…Kul..
  Vi ska åka upp till Vuogga, husvagnen annandag påsk och vara där i några dagar…Härligt..

  Ha en trevlig Påsk och så trevligt i Gauto..
  Lennart hälsar till er…
  Hälsningar från Annika S. i Arjeplog

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.