After work

Höll på att skriva ”after wok” vilket kanske kan tänkas bli ett nytt fenomen i vårt avlånga land, men syftar förstås på den nu så populära och utbredda företeelsen där folk avrundar arbetsveckan med ett besök på någon av stadens alla ”ställen”

Idag var det min tur, då jag hakade på två snygga brudar – Annika och Ann-Gerd för en egoistisk matbit och ett glas isvatten på Lottas, innan kosan ett par timmar senare ställdes mot Sörfors, hemmets härd där mina hungriga två vargar väntade med fuktiga hundögon över tomma grytor.

Försöker ruska av mig samvetets förebrående röst och intala mig att dessa vuxna män är fullt kapabla att steka en korvskiva, koka en potatis eller värma en pizza ur den bågnande frysen för en enda gångs skull. Köpte ändå en liten muta i form av en ostkaka och lite grapetonic till en fredagsdrink för att kompensera flykten från spisen.

Hur som helst var det himla trevligt att surra bort ett par timmar med dessa trevliga kvinns.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.