Lång dags färd mot natt

Just hemkommen efter en maratondag som avslutades med en stor anhörigträff ppå Tegs ÄC. Alltid trevligt att möta närstående i olika åldrar. Man kan inte låta bli att beröras över alla dessa olika människoöden, levnadshistorier och unika personer som är anledningen till att vi träffs på detta sätt. Vi får som personal vara gäster i människors sammanhang under en begränsad sjukdomsperiod i livets sista tid. Det tål verkligen att vi försöker fylla våra värdegrundsord med substans och värdigt innehåll och kliver in i den personliga sfären med fingertoppskänsla, tjänaranda och uppmärksamhet. Omtanke, öppenhet och medskapande – vad betyder de orden för dig?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.