Vilken dag!

Tre tankeväckare på rad denna dag: På Skräddaren för HSLpersonal från hela Sverige. Därefter för kommunens sköterskepatrullen och så – i eftermiddags för de Aktiva seniorerna i en fullsatt Vasakyrka.

Så många härliga människor. Nu är jag dock en aning trött och hämtar andan inför kvällens begivenhet – Tjejfiskeklubben Fjällorna har sin första officiella träff för Umeåavdelningen kl 18.30. dags att ge sig av. Hoppas även hinna in en sväng i Sörfors Betel där intresseföreningen har årsmöte.

I morgon är det dags för det första besöket av två i Vännäs med Tankeväckaren. Jag har på känn att jag kommer att möta åtminstone en av bloggkamraterna härifrån. Inte utan att man blir lätt nervös!!! Håll tummarna gott folk!

Etiketter: , , ,

6 kommentarer

 1. Karl-Gustav Sjöström

  Inte utan att även jag är litet nervös. Tänk om jag måste säga något också! Skriva går ju bra men prata är värre för en blyg pojke som jag.

  Spännande blir det under alla förhållanden.

 2. Ann-Kathrin

  Vad hör man, ska du vara i Vännäs. Var o vilken tid? Jag vill ju också lyssna på dig 😉 Du har berört flera känslosamma ämnen för mig sista tiden när du skrivit om mattvävar o ryska dockor mm. Mamma hann aldrig väva ut sin sista väv, den står kvar orörd, får se om min underbara moster orkar väva ut den….

 3. Camilla Heyl

  Hej Gunnel ! Ska du till Amerikat ? När då och hur då ?? Jag med familj åker i höst till New York
  Kram fd vittervägen 231 alias Camilla

 4. Gunnel

  Hallå tjejen! R och jag kommer att åka tis 5/5. Vi hälsar på kära syster i N.Y och ””gör stan”” Det ska bli kul!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.