Dagen då ordet ’Doggybag’ fick en ny betydelse

I morse tänkte jag städa handväskan innan jag och syster skulle bege oss ut i shoppingvimlet med storbörsen i högsta hugg. Längst ned på botten hittade jag en ihopknuten svart plastpåse och när jag höll den mellan mina fingrar förstod jag vad den innehöll – hundbajs. Här kan begreppet ’bajschock’ komma till användning och det tog en bra stund och en stunds antibakteriell rengöring innan väskan kändes användbar och fräsch igen.

Om detta bidrog till det faktum att vi kom hem tomhänta utan inköpt festklänning och roliga påsar eller inte ska jag låta vara osagt, men hädanefter ska jag i allafall hålla dragkedjan på väskan stängd. Som våra värdar säjer – det finns en hel del mystiska typer och knäppgökar i denna smältdegel av människor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.