Blommor och blader gör människan glader

Ja, inte bara det förstås. En bra fredag är snart till ända. Dagen har varit fylld av bra möten som gett goda vibbar och dessutom är skuffen full med plantor. Det blir till att fylla krukor och lådor ute med blomsterfägring.

I 4 år har vi bott här i ett rött hus inramat av gärsgård, med fridfull ängsmark gränsande mot vår baksida. I samma vecka som vi planerar och inbjuder till utomhusfest i midsommartid, påbörjas stora grävningsarbeten och tomtplanering mot de två sidor av den del av tomten där festen skulle äga rum. ”Snyggt” med jordhögar som inramar idyllen… Nåväl, det är inte mycket att säja om den saken utan vi får göra det bästa av situationen och ha kul ändå!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.