Mitt hjärta flödar över….

Natten går mot dag, alla sover och gryningshimlen skiftar i lila och rosa. Jag har just plockat undan lite efter dagens stora fest, och mitt hjärta är bräddfyllt av känslor som tacksamhet, värme, kärlek, glädje och ödmjukhet. Att en människa någon gång kan få uppleva en så fulländad dag som jag/vi fått idag är stort. Så stort att jag inte ville lägga mej och somna direkt. Jag ville ha en stund för mig själv. En stund att smälta alla intryck, njuta, röras och tacka livet för mina barn, för Robert, för min fina familj släkt och vänner som med sin närvaro idag bidrog till att generera kärlek och glädje som jag inte trodde var möjlig. För vädret som bjöd ett välkomnande solsken, en sval dusch och sedan en underbar fin kväll. I morgon ska jag berätta mera, bilder kommer. Jag vill så gärna dela med mej av det jag fått.

Etiketter: , , , , ,

11 kommentarer

  1. Åsa och Maine, vi som alltid jobbar storhelg

    Hej Gunnel!
    Stort jätte bautabamse grattis på den fina dagen önskar alla dina gamla polare på F/F/F

  2. Gun

    Jag brukar läsa dina inlägg ibland och blir alltid lika varm i hjärtat då alla minnen från våra första år på Tomtebo sjukhem dyker upp. Minnen från både utför- och uppförsbackar.
    Många kramar från mig……..

  3. S

    Gunnel och R, GRATTIS än en gång, och stort tack för en underbar fest, lyckad från början till slut! Och ”Dagens ros” till dina och R’s barn med respektive och kompisar som gjorde en strålande insats, jag är så imponerad så det finns inte ord. Jag ser fram emot 130-års festen! KRAM

  4. Gunnel

    Finaste Gun!!!
    Vad roligt att se dej här! Ja tänk vad mycket vatten som runnit under och över broarna sedan den tiden. Men vi var i allafall bästa äldreboendet ever!!! Kram!

  5. Gunnel

    Hej mina fina tjejer!
    Tack kära vänner. Vad gulligt att ni hör av er. Ni vet vars det finns tårta i morgon om suget infinner sig!

  6. Gunnel

    Kära syster!
    Jag är rikast i världen, med den familj jag har och med R vid min sida. Tack för att du kom, och för kakorna du bakat med smör och KÄRLEK!
    Nu fattas det bara att jag vinner på trissloterna från mor! Om jag vinner… då tbjussar jag på en riktigt häftig fiskeresa till nåt drömfiskevatten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.