Tårar och kärlek

R går igenom filmer från vår 110-årsfest. All sång och barnens tal är guld att spara i minnets skattkammare. Tyvärr var ljudinställningarna på filmkameran inte justerade så ljudåtergivningen ger inte alls rättvisa åt de underbara sångerna. The prayer, Gabriellas sång, För kärlekens skull, Fem fingrar, Fairytale och Malena Ernman-låten som Britta gjorde så otroligt bra.

Jag skulle vilja visa er. Få se om vi kan få till någon ljudsnutt som håller ljudmåttet.. Tack än en gång till våra kära barn med respektive som hjälpte oss att göra festen till ett oförglömligt minne. Vi är oändligt tacksamma till er.

I regniga stunder kommer jag att komplettera med lite bilder, tal och spex från festen det får ni faktiskt stå ut med.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.