Vatten

En godnattbild från vårt vackra Gauto och min favoritrutt med båten på Mittisjön. Jag får drömma mig dit och försöka glömma att semestern är slut, att vi är åter i Umeå och att mot fönsterrutan smattrar regn….

Etiketter: , ,

2 kommentarer

 1. Annica

  Hej Gunnel och tack för att du förgyller min morgonstund vid ”morgontidningen”. Har nyligen börjat följa din blogg, men har länge undrat vem den vackra kvinnan är som alltid ler så varmt på bilden på sidan av min elektroniska tidning. Jag är själv en snart 40 årig tjej som älskar dina underfundigheter, berättelser från förr, utlägg, inlägg, dialekter och diverse skriverier, du får mig att le 🙂 Tack! Sommarjobbade som 17 åring som ”hemsamarit” i Långsele (västernorrland) och där var det en tant som älskade att berätta om livet förr, och gissa om jag älskade att lyssna. Hon spelade in alla sina minnen och berättelser på kasettband, vilken skatt för efterkommande generationer.
  Nä, nu är kaffet klart och jag ska fortsätta läsa tidningen, jag återkommer.

 2. Katarina

  Hej
  Du måste på en gång starta att skriva din bok Gunnel! Du har en köpare här!
  Jag blir alltid på så gott humör när jag läser din blogg och känner samhörighet när du med värme, humor och kärlek skriver om din R. Tusen tack för trevlig läsning!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.