Solen glimmar blank och trind.

Grattis till alla er semesterfirare som får vakna till strålande sol, blå himmel och ledighet. Nu har nedräkningen börjat inför helgen då vi åker till Gauto! Jag längtar att få stiga upp på morgonen,gå ut på altanen och njuta av vår fina vy. Vi är ena riktiga lyckans ostar.

Etiketter: , , ,

6 kommentarer

 1. Annica

  Vilken utsikt att dricka morgonkaffet till! ja, naturligtvisa att avnjuta hela dagen. Förstår helt och fullt att du längtar dit med hjärta och själ, bilden får en nästan att bli religiös 🙂 Själv har jag en dröm om att flytta till ett timmerhus vid en sjö mot Kanadensiska gränsen, eller i Kanada. Där ser jag mig själv sittandes på ”porchen” i en sån där gungsoffa som finns på var mans amerikanska veranda,insvept i gubbens flanellskjorta drickandes morgonkaffet medans luften är sval och hög. Filosoferar och njuter i fulla drag medans jag tittar ned mot sjön och på fåglarna som lyfter från vattnet. De stora träden omger den slingrande lilla vägen mot vårat hus där jag kör med min pickup med hunden på flaket till och från det lilla samhället där jag inhandlar hemmets förnödenheter. Det är tur att det är gratis att drömma, eller hur!

 2. Göran

  Ja ”lyckostar” är bara förnamnet på er som har ett sådant smultronställe att dra sig tillbaka på för att ladda om kropp o själ.Har ni ändå tråkigt någon dag så titta in på arvidsjaur.se/bildarkivet där finns det historiska bilder från trakten o människor som känns igen.

 3. Gunnel Forsberg

  Svar till Göran (2009-07-29 09:37)
  Bra tips Göran! Där finns säkert någon som i allafall R känner igen. Du skulle se så fint det är här nu när det har grönskat kring stugan.

 4. Gunnel Forsberg

  Svar till Annica (2009-07-29 08:14)
  Härlig dröm Annica…och som sagt….alldeles gratis. Men kanske ändå möjlig att förverkliga, helt eller delvis – på ett eller annat sätt?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.